Sound designer
 
 
 
Vladimir KURGANSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир КУРГАНСКИЙ
Vladimir KOURGANSKI
From filmography
 
Sound designer
1989 - Interdevochka (Интердевочка) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 151 mn]
1986 - Zina-Zinulya (Зина-Зинуля) by Pavel CHUKHRAY [fiction, 88 mn]
1978 - Moy laskovyy zver (Мой ласковый и нежный зверь) by Emile LOTEANU [fiction, 109 mn]
1975 - Spartak (Спартак) by Vadim DERBENYOV , Yuri GRIGOROVICH [fiction, 94 mn]
1972 - Goryachiy sneg (Горячий снег) by Gavriil EGIAZAROV [fiction, 105 mn]
1967 - Fokusnik (Фокусник) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 79 mn]
1965 - Vernost (Верность) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 87 mn]
1962 - Nikogda (Никогда) by Vladimir DIACHENKO , Pyotr TODOROVSKY [fiction, 90 mn]
1958 - Dva Fedora (Два Федора) by Marlen KHUTSIEV [fiction, 89 mn]
1956 - Vesna na zarechnoy ulitse (Весна на Заречной улице) by Marlen KHUTSIEV [fiction, 96 mn]