Cinematographer,
Editor
 
 
 
Tatyana KUZMICHOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Татьяна КУЗЬМИЧЕВА
Tatiana KOUZMITCHOVA
From filmography
 
Cinematographer
1981 - Vasili i Vasilisa (Василий и Василиса) by Irina POPLAVSKAYA [fiction, 97 mn]
 
Editor
2022 - Brat vo vsyom (Брат во всем) by Aleksandr ZOLOTUKHIN [fiction, 80 mn]
2018 - Malchik russkiy (Мальчик русский) by Aleksandr ZOLOTUKHIN [fiction, 72 mn]
2008 - Nirvana (Нирвана) by Igor VOLOSHIN [fiction, 89 mn]
2007 - Gruz 200 (Груз 200) by Aleksey BALABANOV [fiction, 100 mn]
2006 - Mne ne bolno (Мне не больно) by Aleksey BALABANOV [fiction, 104 mn]