Cinematographer
Born in 1899 
 
Died in 1982
Konstantin KUZNETSOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Константин Андреевич КУЗНЕЦОВ
Konstantin KOUZNETSOV
From filmography
 
Cinematographer
1940 - Stary Naezdnik (Старый наездник) by Boris BARNET [fiction, 96 mn]
1936 - Dokhunda (Дохунда) by Lev KULESHOV [fiction]
1933 - Velikiy uteshitel (Великий утешитель) by Lev KULESHOV [fiction, 95 mn]
1932 - Gorizont (Горизонт) by Lev KULESHOV [fiction, 103 mn]
1930 - Proryv (Прорыв) by Lev KULESHOV [fiction, 11 mn]
1929 - Chiny i Lyudi (Чины и люди) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 65 mn]
1928 - Kukla s millionami (Кукла с миллионами) by Sergey KOMAROV [fiction, 69 mn]
1927 - Baby riazanskie (Бабы рязанские) by Ivan PRAVOV , Olga PREOBRAZHENSKAIA [fiction, 67 mn]
1927 - Zhurnalistka (Журналистка) by Lev KULESHOV [fiction, 66 mn]
1927 - Moskva v oktyabre (Москва в октябре) by Boris BARNET [fiction, 77 mn]
1926 - Po zakonu (По закону) by Lev KULESHOV [fiction, 61 mn]