Compositor
Born in 1908 
 
Died in 1961
Nikolay KRIUKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Николай Николаевич КРЮКОВ
Nikolaï KRIOUKOV
From filmography
 
Compositor
1960 - Rovesnik veka (Ровесник века) by Samson SAMSONOV [fiction, 97 mn]
1959 - Neotpravlennoe pismo (Неотправленное письмо) by Mikhail KALATOZOV [fiction, 97 mn]
1958 - Idiot (Идиот « Настасья Филипповна») by Ivan PYRIEV [fiction, 124 mn]
1956 - Sorok pervyy (Сорок первый) by Grigori CHUKHRAY [fiction, 93 mn]
1954 - Geroi Shipki (Герои Шипки) by Sergey VASILIEV [fiction, 123 mn]
1948 - Povest o nactoyashchem chelovyeke (Повесть о настоящем человеке) by Aleksandr STOLPER [fiction, 96 mn]
1948 - Tri vstrechi (Три встречи) by Aleksandr PTUSHKO , Vsevolod PUDOVKIN , Sergey YUTKEVICH [fiction, 83 mn]
1947 - Skazanie o zemle sibirskoy (Сказание о земле сибирской) by Ivan PYRIEV [fiction, 103 mn]
1946 - Admiral Nakhimov (Адмирал Нахимов) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 93 mn]
1946 - Kreyser "Baryag" (Крейсер "Варяг") by Viktor EYSYMONT [fiction, 92 mn]
1945 - Rodnye polya (Родные поля) by Boris BABOCHKIN , Anatoli BOSULAYEV [fiction, 95 mn]
1943 - Zhdi menya (Жди меня) by Boris_2 IVANOV , Aleksandr STOLPER [fiction, 90 mn]
1942 - Slavnyy malyy / Novgorodtsy (Славный малый / новгородцы) by Boris BARNET [fiction, 100 mn]
1942 - Ubiytsy vykhodyat na dorogu (Убийцы выходят на дорогу) by Vsevolod PUDOVKIN , Yuri TARICH [fiction, 70 mn]
1942 - Strana rodnaya (Страна родная) by Esfir SHUB [documentary, 78 mn]
1940 - Zakon zhizni (Закон жизни) by Boris_2 IVANOV , Aleksandr STOLPER [fiction, 96 mn]
1939 - Lenin v 1918 godu (Ленин в 1918 году) by Mikhail ROMM [fiction, 112 mn]
1939 - Podkidysh (Подкидыш) by Tatyana LUKASHEVICH [fiction, 76 mn]
1938 - Semya Oppengeym (Семья Оппенгейм) by Grigori ROSHAL [fiction, 97 mn]
1936 - My iz Kronshadta (Мы из Кронштадта) by Yefim DZIGAN [fiction, 91 mn]
1936 - Zori Parizha (Зори Парижа) by Grigori ROSHAL [fiction, 101 mn]
1936 - Pokolenie pobediteley (Поколение победителей) by Vera STROEVA [fiction, 105 mn]
1935 - Lyotchiki (Летчики) by Yuli RAIZMAN [fiction, 80 mn]
1932 - Dela i lyudi (Дела и люди) by Aleksandr MACHERET [fiction, 102 mn]
1928 - Potomok chinguis-Khana (Потомок Чингис-Хана) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 96 mn]