Cinematographer
Born in 1936 
 
Died in 1996
Aleksandr KNIAZHINSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр КНЯЖИНСКИЙ
Aleksandr KNIAJINSKI
From filmography
 
Cinematographer
1990 - Zakat (Закат) by Aleksandr ZELDOVICH [fiction, 87 mn]
1989 - Zhizn po limitu (Жизнь по лимиту) by Aleksey RUDAKOV [fiction, 75 mn]
1980 - Iz zhizni otdykhayushchikh (Из жизни отдыхающих) by Nikolay GUBENKO [fiction, 84 mn]
1979 - Stalker (Сталкер) by Andrei TARKOVSKY [fiction, 163 mn]
1976 - Podranki (Подранки) by Nikolay GUBENKO [fiction, 93 mn]
1974 - Osen (Осень) by Andrei SMIRNOV [fiction, 93 mn]
1966 - Ya rodom iz detstva (Я родом из детства) by Viktor TUROV [fiction, 105 mn]