Compositor,
Producer
Born in 1970 
 
 
Pavel KARMANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Павел Викторович КАРМАНОВ
Pavel KARMANOV
From filmography
 
Compositor
2017 - Bolshoy (Большой) by Valery TODOROVSKY [fiction, 132 mn]
2014 - Vnutri muzyki (Внутри музыки) by Yulia NOVICH [fiction, 30 mn]
2010 - Drug detstva (Друг детства) by Yulia POSTAVSKAYA [animation, 11 mn]
2008 - Peremena (Перемена) by Yevgeniya GUREVICH [animation, 3 mn]
2007 - Vragi (Враги) by Mariya MAZHAR [fiction, 78 mn]
2007 - Pismo (Письмо) by Matvei JIVOV [fiction, 19 mn]
2005 - Soldatskiy dekameron (Солдатский декамерон) by Andrei PROSHKIN [fiction, 90 mn]
2002 - Gaz - russkie mashiny (Газ - русские машины) by Timur BEKMAMBETOV , Bakhyt KILIBAEV [documentary, 52 mn]
2000 - Svidanie (Свидание) by Anna FENCHENKO [fiction, 13 mn]
 
Producer
2007 - Pismo (Письмо) by Matvei JIVOV [fiction, 19 mn]
2002 - Gaz - russkie mashiny (Газ - русские машины) by Timur BEKMAMBETOV , Bakhyt KILIBAEV [documentary, 52 mn]