Compositor
Born in 1959, USSR (Russia)
 
 
Aleksey ZUBAREV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Павлович ЗУБАРЕВ
Alekseï ZOUBAREV
From filmography
 
Compositor
2020 - Zolotaya diuna (Золотая дюна) by Stanislav LEBEDEV [fiction, 90 mn]
2018 - V Keyptaunskom portu (В Кейптаунском порту) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 110 mn]
2013 - Geograf globus propil (Географ глобус пропил) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 120 mn]
2013 - Dar (Дар) by Sergey KARANDASHOV [fiction, 94 mn]
2012 - Lotsman vo vremeni (Лоцман во времени) by Aleksandr_2 KISELYOV [documentary, 26 mn]
2010 - Adaptatsiya (Адаптация) by Viktoria SMIRNOVA [fiction, 18 mn]
2010 - Dolgaya doroga k domu (Долгая дорога к дому) by Aleksandr_2 KISELYOV [documentary, 26 mn]
2010 - Khalmer-Yu - Dolina zhizni (Хальмер-Ю – Долина жизни) by Yulia MIRONOVA [documentary, 26 mn]
2008 - Sezon otkrytyy (Сезон открытий) by Vyacheslav AFONIN [fiction, full length film]
2006 - Strannik (Странник) by Sergey KARANDASHOV [fiction, 90 mn]
2005 - Zhivoy (Живой) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 96 mn]
2003 - Tayna Zaborskogo omuta (Тайна Заборского омута) by Yevgeni SOKOLOV [fiction, 65 mn]

Awards :
Geograf globus propil :
Best music, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2013