Cinematographer
Born in 1876, Russia
 
Died in 1938
Boris ZAVELYOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Борис ЗАВЕЛЕВ
Boris ZAVELIOV
From filmography
 
Cinematographer
1932 - Kurdy-ezidy (Курды-езиды) by Amasi MARTIROSIAN [fiction, 59 mn]
1927 - Zvenigora (Звенигора) by Aleksandr DOVZHENKO , Yulia SOLNTSEVA [fiction, 65 mn]
1923 - Khozyan chernykh skal (Хозяин черных скал) by Pyotr CHARDYNIN [1850 m]
1917 - Korol Parizha (Король Парижа) by Yevgeni BAUER [fiction]
1917 - Revolyutsioner (Революционер) by Yevgeni BAUER [fiction, 35 mn]
1917 - Za schastyem (За счастьем) by Yevgeni BAUER [fiction, 41 mn]
1917 - Lozh (Ложь) by Yevgeni BAUER [fiction]
1917 - Nabat (Набат) by Yevgeni BAUER [fiction]
1917 - Lina pod ekspertizoy, ili Buynyy pokoynik (Лина под экспертизой, или Буйный покойник) by Yevgeni BAUER [fiction]
1916 - zhizn za zhizn (Жизнь за жизнь) by Yevgeni BAUER [fiction, 2175 m]
1916 - Umirayushchiy Lebed (Умирающий лебедь) by Yevgeni BAUER [fiction, 40 mn]
1916 - Vozmezdie (Возмездие) by Yevgeni BAUER [fiction, 1322 m]
1916 - Zhizn za zhizn (Жизнь за жизнь) by Yevgeni BAUER [fiction, 66 mn]
1915 - Posle smerti (После смерти) by Yevgeni BAUER [fiction, 1303 m]
1915 - Grezy (Грезы) by Yevgeni BAUER [fiction, 1034 m]
1915 - Deti veka (Дети века) by Yevgeni BAUER [fiction, 35 mn]
1915 - Bratya Boris i Gleb (Братья Борис и Глеб) by Yevgeni BAUER [fiction, 1710 m]
1915 - Schastye vechnoy nochi (Счастье вечной ночи) by Yevgeni BAUER [fiction, 50 mn]
1915 - Pesn torzhestvuyushchey lyubvi (Песнь торжествующей любви) by Yevgeni BAUER [fiction, 1433 m]
1915 - Plamya neba (Пламя неба) by Yevgeni BAUER [fiction]
1914 - Ditya bolshovo goroda (Дитя большого города) by Yevgeni BAUER [fiction, 1135 m]
1914 - Slava - Nash, Smert - vragam (Слава – нам, смерть - врагам) by Yevgeni BAUER [fiction, 1120 m]
1914 - Zhenshchina zavtrashnego dnya (Женщина завтрашнего дня (1-я серия)) by Pyotr CHARDYNIN [fiction, 1075 m]
1914 - Korol, zakon i svoboda (Король, закон и свобода) by Pyotr CHARDYNIN [fiction, 1300 m]
1914 - Khrizantemy (Хризантемы) by Pyotr CHARDYNIN [fiction, 1140 m]
1914 - Zhizn v smerti (Жизнь в смерти) by Yevgeni BAUER [fiction, 1300 m]