Writer,
Cinematographer
Born in 1893, Ukraine
 
Died in 1954
Daniil DEMUTSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Даниил Порфирьевич ДЕМУЦКИЙ
Daniil DEMOUTSKI
From filmography
 
Writer
1927 - Dva dnya (Два дня) by Georgi STABOVOY [fiction, 60 mn]
 
Cinematographer
1951 - Taras Shevtchenko (Тарас Шевченко) by Igor SAVCHENKO [fiction, 115 mn]
1950 - V mirnye dni (В мирные дни) by Vladimir BRAUN [fiction, 97 mn]
1947 - Podvig razvedchika (Подвиг разведчика) by Boris BARNET [fiction, 92 mn]
1932 - Ivan (Иван) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 102 mn]
1930 - Zemlya (Земля) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 89 mn]
1928 - Arsenal (Арсенал) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 93 mn]
1928 - Kaprié Ekateriny II (Каприз Екатерины II)
1926 - Yagpdka liubvi (Ягодка любви) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 20 mn]
1926 - Vasia-reformator (Вася-реформатор)