Cinematographer
Born in 1977, USSR (Russia)
 
 
Ivan GUDKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Иван Александрович ГУДКОВ
Ivan GOUDKOV
From filmography
 
Cinematographer
2019 - Tayna Pechati drakona (Тайна Печати дракона) by Oleg STEPCHENKO [fiction, 121 mn]
2018 - Puteshestvie v Indiu (Путешествие в Индию)
2014 - Vychislitel (Вычислитель) by Dmitry GRACHEV [fiction, 80 mn]
2013 - Ottepel (Оттепель) by Valery TODOROVSKY [full length film]
2010 - Za toboy (За Тобой) by Tatyana IVASHKINA [fiction, 73 mn]
2009 - Nevesta lyuboy tsenoy (Невеста любой ценой) by Dmitry GRACHEV [fiction, 100 mn]
2009 - I ne bylo loutche brata (И не было лучше брата) by Murad IBRAGIMBEKOV [fiction, 90 mn]
2008 - Plyus odin (Плюс Один) by Oxana BYCHKOVA [fiction, 96 mn]
2008 - Kacheli (Качели) by Anton SIVERS [fiction, 84 mn]
2006 - Piter FM (Питер FM) by Oxana BYCHKOVA [fiction, 90 mn]
2006 - KostyaNika. Vremya leta (КостяНика. Время лета) by Dmitry FEDOROV [fiction, 100 mn]

Awards :
I ne bylo loutche brata :
Best Cinematography, Festival ''Cinema and literature'', Gatchina (Russia), 2013