Cinematographer
Born in 1923, USSR (Russia)
 
 
Sergey VRONSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей Аркадьевич ВРОНСКИЙ
Sergueï VRONSKI
From filmography
 
Cinematographer
1980 - Belyy sneg Rossii (Белый снег России) by Yuri VYSHINSKY [fiction, 91 mn]
1979 - Oseny marafon (Осенний марафон) by Georgi DANELIYA [fiction, 94 mn]
1976 - Tabor ukhodit v nebo (Табор уходит в небо) by Emile LOTEANU [fiction, 101 mn]
1975 - Afonia (Афоня) by Georgi DANELIYA [fiction, 92 mn]
1972 - Ukroshchenie ognya (Укрощение огня) by Daniil KHRABROVITSKY [fiction, 166 mn]
1968 - Bratya Karamazovy (Братья Карамазовы) by Kirill LAVROV , Ivan PYRIEV , Mikhail ULYANOV [fiction, 231 mn]
1965 - Tridtsat tri (Тридцать три) by Georgi DANELIYA [fiction, 77 mn]