Actor,
Compositor
Born in 1974, USSR (Russia)
 
 
Igor VDOVIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Игорь Владимирович ВДОВИН
Igor VDOVINE
From filmography
 
Actor
2019 - Plachu s vami (Плачу с вами) by Paulina ANDREEVA [fiction, 16 mn]
 
Compositor
2020 - Belyi sneg (Белый снег) by Nikolay KHOMERIKY [fiction]
2019 - Myslenniy volk (Мысленный волк) by Valeria GAI GERMANIKA [fiction, 70 mn]
2019 - Davay razvedyomcia (Давай разведемся) by Anna PARMAS [fiction, 95 mn]
2019 - Plachu s vami (Плачу с вами) by Paulina ANDREEVA [fiction, 16 mn]
2019 - Est gorod zolotoy (Есть город золотой) by Yevgeni SAGANDZHIEV [fiction, 13 mn]
2019 - Devyataya (Девятая) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 99 mn]
2019 - Vtorjenie (Вторжение) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 129 mn]
2019 - Skazhi iey (Скажи ей) by Aleksandr MOLOCHNIKOV [fiction, 98 mn]
2019 - One mango, please (One mango, please) by Nadezhda MIKHALKOVA [fiction, 14 mn]
2018 - Proigrannoye mesto (Проигранное место) by Nadezhda MIKHALKOVA [fiction, 95 mn]
2017 - Mify (Мифы) by Aleksandr MOLOCHNIKOV [fiction, full length film]
2017 - Selfi (Селфи) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 112 mn]
2016 - Obmen (Обмен) by Denis SIMACHËV [fiction, 13 mn]
2009 - Zapreshchonnaya realnost (Запрещенная реальность) by Konstantin MAKSIMOV [fiction, 90 mn]
2007 - Rusalka (Русалка) by Anna MELIKIAN [fiction, 112 mn]
2006 - Zhest (Жесть) by Denis NEIMAND [fiction, 110 mn]
2005 - Garpastum (Гарпастум) by Aleksey GERMAN jr. [fiction, 118 mn]