Actor
Born in 1958 
 
 
Aleksandr YATSKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Владимирович ЯЦКО
Aleksandr YATSKO
From filmography
 
Actor
2020 - Svintsovaya Anna (Свинцовая Анна) by Aleksey GOROVATSKY [fiction, 59 mn]
2020 - Svet kolebaniy (Свет колебаний) by Egor VORONIN [fiction, 21 mn]
2016 - Vrach (Врач) by Gosha KUTSENKO [fiction, 98 mn]
2012 - Iskateli priklioutcheniy (Искатели приключений) by Maksim VORONKOV [fiction, 100 mn]
2010 - Blyuz-kafe (Блюз-кафе) by Aleksey CHISTIKOV [fiction, 88 mn]
2008 - Proisshestvie v gorode M (Происшествие в городе М) by Ivan TVERDOVSKY [fiction, 82 mn]
2006 - Zhuliki (Жулики) by Mariya MAKHANKO [fiction, 80 mn]
1992 - Vals zolotykh teltsov (Вальс золотых тельцов) by Murad IBRAGIMBEKOV , Rustam IBRAGIMBEKOV [fiction, 70 mn]