Actor
Born in 1900, Russia
 
Died in 1974
Maksim STRAUSH
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Максим Максимович ШТРАУХ
Maksim STRAUCH
From filmography
 
Actor
1966 - Lenin v Polshe (Ленин в Польше) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 99 mn]
1957 - Leningradskaya simfonia (Ленинградская симфония) by Zakhar AGRANENKO [fiction, 97 mn]
1957 - Rasskazy o Lenine (Рассказы о Ленине) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 115 mn]
1949 - Padeniye Berlina (Падение Берлина) by Mikhail CHIAURELI [fiction, 167 mn]
1943 - Dva Boytsa (Два бойца) by Leonid LUKOV [fiction, 80 mn]
1942 - Yunyy Frits (Юный Фриц) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 29 mn]
1940 - Yakov Sverdlov (Яков Свердлов) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 109 mn]
1938 - Vyborskaya storona (Выборгская сторона) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 121 mn]
1938 - Chelovyek s ruzhyem (Человек с ружьем) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 102 mn]
1936 - Strogiy yunosha (Строгий юноша) by Abram ROOM [fiction, 100 mn]
1933 - Dezertir (Дезертир) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 103 mn]
1933 - Kolnveyer smerti (Конвейер смерти) by Ivan PYRIEV [fiction, 102 mn]
1932 - Dlya vas naydyotcya rabota (Для вас найдется работа) by Ilya TRAUBERG [fiction, 106 mn]
1930 - Gosudarstvennyy chinovnik (Государственный чиновник) by Ivan PYRIEV [fiction, 71 mn]
1929 - Prividenie, kotoroe ne vozvrashchayetsya (Привидение, которое не возвращается) by Abram ROOM [fiction, 85 mn]
1927 - Kafe Fankoni (Кафе Фанкони) by Mikhail KAPCHINSKY [fiction, 66 mn]
1924 - Stachka (Стачка) by Sergey EISENSTEIN [fiction, 72 mn]
1923 - Dnevnik Glumova (Дневник Глумова) by Sergey EISENSTEIN [fiction, 5 mn]