Actor
Born in 1946 
 
 
Yuri TSURILO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Юрий Алексеевич ЦУРИЛО
Youri TSOURILO
From filmography
 
Actor
2019 - Kurator (Куратор) by Pyotr LEVCHENKO [fiction, 76 mn]
2018 - Prishelets (Пришелец) by Aleksandr KULIKOV [fiction, 91 mn]
2017 - Skif (Скиф) by Rustam MOSAFIR [fiction, 100 mn]
2014 - Durak (Дурак) by Yuri BYKOV [fiction, 116 mn]
2014 - Dybrovskiy (Дубровский) by Kirill MIKHANOVSKY , Aleksandr VARTANOV [fiction, 123 mn]
2013 - Istoria arkanarskoy rezni (Трудно быть Богом) by Aleksey GERMAN [fiction, 177 mn]
2013 - shchelchok (Щелчок) by Vadim VATAGIN [fiction, 29 mn]
2011 - Samyy luchiy film 3-D (Самый лучший фильм 3-ДЭ) by Kirill KUZIN [fiction, 105 mn]
2011 - Golfstrim pod aysbergom (Гольфстрим под айсбергом) by Yevgeni PASHKEVICH [fiction, 122 mn]
2010 - PiraMMMida (ПираМММида) by Eldar SALAVATOV [fiction, 105 mn]
2009 - Obitayemyy ostrov. Skhvatka (Обитаемый остров. Схватка) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 115 mn]
2009 - Pop (Поп) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 120 mn]
2009 - Ovsyanki (Овсянки) by Aleksey FEDORCHENKO [fiction, 75 mn]
2008 - Obitayemyy ostrov (Обитаемый остров) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 117 mn]
2006 - Piter FM (Питер FM) by Oxana BYCHKOVA [fiction, 90 mn]
2006 - Andersen. Zhizn bez liubvi (Андерсен. Жизнь без любви) by Eldar RIAZANOV [fiction, 136 mn]
2004 - Lichnyy nomer (Личный номер) by Yevgeni LAVRENTIEV [fiction, 100 mn]
2004 - Chudnaya dolina (Чудная долина) by Rano KUBAEVA [fiction, 80 mn]
1997 - Khrustalev, mashinu ! (Хрусталев, машину !) by Aleksey GERMAN [fiction, 137 mn]