Actress
Born in 1909, Russia
 
 
Emma TSESARSKAIA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Эмма ЦЕСАРСКАЯ
Emma TSESSARSKAIA
From filmography
 
Actress
1960 - Iz Lebyazhego soobshchayut (Из Лебяжьего сообщают) by Vasili SHUKSHIN [fiction, 32 mn]
1937 - Doch Rodiny (Дочь Родины) by Vladimir KORSH-SABLIN [fiction, 70 mn]
1935 - Liubov i nenavist (Любовь и ненависть) by Albert HENDELSTEIN [fiction, 80 mn]
1931 - Tikhiy Don (Тихий Дон) by Ivan PRAVOV , Olga PREOBRAZHENSKAIA [fiction, 87 mn]
1929 - Yeyo put (Ее путь) by Aleksandr SHTRIZHAK [fiction, 60 mn]
1927 - Baby riazanskie (Бабы рязанские) by Ivan PRAVOV , Olga PREOBRAZHENSKAIA [fiction, 67 mn]