Actress
Born in 1929, USSR (Russia)
 
 
Nina URGANT
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Нина УРГАНТ
Nina OURGANT
From filmography
 
Actress
2006 - Ruskie dengi (Русские деньги) by Igor MASLENNIKOV [fiction, 110 mn]
1970 - Beloruskij vokzal (Белорусский вокзал) by Andrei SMIRNOV [fiction, 101 mn]
1967 - Voyna pod kryshami (Война под крышами) by Viktor TUROV [fiction, 100 mn]
1966 - Dnevnye zvezdy (Дневные звезды) by Igor TALANKIN [fiction, 94 mn]
1965 - Znoy Iyul (Знойный июль) by Viktor TREGUBOVICH [fiction, 69 mn]
1963 - Znakomtyes, Baluyev (Знакомьтесь, Балуев!) by Viktor KOMISARZHEVSKY [fiction, 101 mn]
1962 - Vstuplenye (Вступление) by Igor TALANKIN [fiction, 101 mn]
1959 - Shinel (Шинель) by Aleksey BATALOV [fiction, 75 mn]
1955 - Dvenadtsataya noch (Двенадцатая ночь) by Yan FRID [fiction, 90 mn]