Actor
Born in 1905, Russia
 
Died in 1979
Yuri TOLUBEYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Юрий Владимирович ТОЛУБЕЕВ
Youri TOLOUBEEV
From filmography
 
Actor
1972 - Mechenyy atom (Меченый атом) by Igor GOSTEV [fiction, 99 mn]
1968 - Interventsiya (Интервенция) by Gennadi POLOKA [fiction, 107 mn]
1964 - Gamlet (Гамлет) by Grigori KOZINTSEV [fiction, 140 mn]
1961 - Gorizon (Горизонт) by Iosif KHEIFITS [fiction, 100 mn]
1959 - Shinel (Шинель) by Aleksey BATALOV [fiction, 75 mn]
1957 - Don Khikhot (Дон Кихот) by Grigori KOZINTSEV [fiction, 100 mn]
1955 - Neokonchennaya povyest (Неоконченная повесть) by Friedrich ERMLER [fiction, 100 mn]
1952 - Revizor (Ревизор) by Vladimir PETROV [fiction, 132 mn]
1945 - Velikiy perelom (Великий перелом) by Friedrich ERMLER [fiction, 108 mn]
1945 - Prostye lyudi (Простые люди) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 80 mn]
1939 - Doktor Kaliuzhnyj (Доктор Калюжный) by Erast GARIN , Khesia LOKSHINA [fiction, 85 mn]
1938 - Vyborskaya storona (Выборгская сторона) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 121 mn]
1938 - Professor Mamlok (Профессор Мамлок) by Adolf MINKIN , Herbert RAPPAPORT [fiction, 105 mn]
1937 - Vozvrashchenie Vasilia Bortnikova (Возвращение Максима) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 105 mn]
1937 - Doch Rodiny (Дочь Родины) by Vladimir KORSH-SABLIN [fiction, 70 mn]
1937 - Shakhtiory (Шахтеры) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 110 mn]
1937 - Tayga zolotaya (Тайга золотая) by Gennadi KAZANSKY , Maksim RUF [fiction, 78 mn]
1935 - Lunnyy kamen (Лунный камень) by Adolf MINKIN , Igor SOROKHTIN [fiction, 65 mn]
1934 - Sovershennoletiye (Совершеннолетие) by Boris SHREIBER [fiction, 90 mn]