Actor
Born in 1976, USSR (Russia)
 
 
Daniil STRAKHOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Даниил Александрович СТРАХОВ
Daniil STRAKHOV
From filmography
 
Actor
2009 - Pravosudie volkov (Правосудие волков) by Vladimir FATYANOV [fiction, 86 mn]
2008 - My iz budushchego (Мы из будущего) by Andrei MALYUKOV [fiction, 110 mn]
2008 - Igra (Игра) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 94 mn]
2007 - Naturshchitsa (Натурщица) by Tatyana VORONETSKAIA [fiction, 117 mn]
2007 - Blazhennaya (Блаженная) by Sergey STRUSOVSKY [fiction, 88 mn]
2005 - Peregon (Перегон) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 140 mn]