Director,
Writer
Born in 1923, USSR (Russia)
 
Died in 1985
Vasili ORDYNSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Василий ОРДЫНСКИЙ
Vassili ORDYNSKI
From filmography
 
Director
1981 - Cherez Gobi i Khingan (Через Гоби и Хинган) [fiction, 166 mn]
1970 - Krasnaya ploshchad (Красная площадь) [fiction, 138 mn]
1968 - Pervaya Lyubov (Первая любовь) [fiction, 76 mn]
1967 - Esli dorog tebe tvoy dom (Если дорог тебе твой дом) [documentary, 94 mn]
1964 - Bolshaya ruda (Большая руда) [fiction, 88 mn]
1962 - U tvoego poroga (У твоего порога) [fiction, 78 mn]
1960 - Tuchi nad Borskom (Тучи над Борском) [fiction, 86 mn]
1959 - Sverstnitsy (Сверстницы) [fiction, 84 mn]
1957 - Chevero (Четверо) [fiction]
1956 - Chelovek rodilsya (Человек родился) [fiction, 96 mn]
 
Writer
1981 - Cherez Gobi i Khingan (Через Гоби и Хинган) by Vasili ORDYNSKY [fiction, 166 mn]
1968 - Pervaya Lyubov (Первая любовь) by Vasili ORDYNSKY [fiction, 76 mn]
 
Site : IMDb