Director,
Writer,
Cinematographer,
Production Designer,
Sound Designer
Born in 2000, Russia
 
 
Mariya AFONINA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Мария АФОНИНА
Maria AFONINA
From filmography
 
Director
2021 - Maksim Gorkiy (Максим Горький) [animation, 2.29 mn]
2020 - Iz-pod zemli (Из-под земли) [animation, 8 mn]
2020 - Gusi, ya, Alina (Гуси, я, Алина) [animation, 3 mn]
 
Writer
2020 - Iz-pod zemli (Из-под земли) by Mariya AFONINA , Anna LYUBIMTSEVA [animation, 8 mn]
 
Cinematographer
2020 - Iz-pod zemli (Из-под земли) by Mariya AFONINA , Anna LYUBIMTSEVA [animation, 8 mn]
 
Production Designer
2020 - Iz-pod zemli (Из-под земли) by Mariya AFONINA , Anna LYUBIMTSEVA [animation, 8 mn]
 
Sound Designer
2020 - Iz-pod zemli (Из-под земли) by Mariya AFONINA , Anna LYUBIMTSEVA [animation, 8 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née le 13 août 2000 à Toula. Depuis 2018 étudie le cinéma d'animation à l'Ecole de design de l'Ecole Supérieure d'Economie.

Родилась 13 августа 2000 года в Туле. С 2018 — студентка анимации в Школе дизайна НИУ ВШЭ (куратор — Игорь Ковалёв).