Actress
Born in 1956, USSR (Russia)
 
 
Yelena SAFONOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Елена Всеволодовна САФОНОВА
Elena SAFONOVA
From filmography
 
Actress
2016 - Jili byli my (Жили были мы) by Anna CHERNAKOVA [fiction, 98 mn]
2011 - Otroyte, eto ya (Откройте, это я) by Karen OGANESYAN [TV fiction, full length film]
2009 - Muzhchina v dome (Мужчина в доме) by Aleksandr ZELENKOV [fiction]
2009 - Kakraki (Какраки) by Ilya DEMICHEV [fiction, 125 mn]
2006 - Zayats nad bezdnoy (Заяц над бездной) by Tigran KEOSAYAN [fiction, 97 mn]
2006 - Vy ne ostavite menya (Вы не оставите меня) by Alla SURIKOVA [fiction, 113 mn]
2005 - Volny perevod (Вольный перевод) by Yelena KHAZANOVA / HAZANOVA [fiction, 100 mn]
1999 - Zhenskaya sobstvennost (Женская собственность) by Dmitry MESKHIEV [fiction, 92 mn]
1997 - Printsessa na bobakh (Принцесса на бобах) by Vilen NOVAK [fiction, 105 mn]
1996 - President i evo zhenshchina (President и его женщина) by Yelena RAISKAIA [fiction, 90 mn]
1995 - Musyka dlya dekabrya (Музыка для декабря) by Ivan DYKHOVICHNY [fiction, 99 mn]
1990 - Taksi bluz (Такси-блюз) by Pavel LUNGIN [fiction, 111 mn]
1987 - Ochi chornye (Очи черные) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 121 mn]
1985 - Zimnyaya Vishnya (Зимняя вишня) by Igor MASLENNIKOV [fiction, 91 mn]
1982 - Bozvrashchenie Batterflyay (Возвращение Баттерфляй) by Oleg FIALKO [fiction, 93 mn]

Awards :
Printsessa na bobakh :
Best actress, Honfleur Russian Film Festival, Honfleur (France), 1997
President i evo zhenshchina :
Best actress, "NIKA" Prizes, Moscow (Russia), 1996