Actor
Born in 1959, USSR (Russia)
 
 
Andrei RUDENSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Андрей Викторович РУДЕНСКИЙ
Andreï ROUDENSKI
From filmography
 
Actor
2019 - Kartina (Картина) by Sergey KALVARSKY [fiction, 17 mn]
2018 - Chernovik (Черновик) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 126 mn]
2016 - Vurdalaky (Вурдалаки) by Sergey GINZBURG [fiction, 90 mn]
2014 - Ch/B (Ч/Б) by Yevgeni SHELIAKIN [fiction, 92 mn]
2011 - Na kryuchke! (На крючке!) by Natalia UGLITSKIKH [fiction, 86 mn]
2006 - Volkodav iz roda Serykh Psov (Волкодав из рода Серых Псов) by Nikolay LEBEDEV [fiction, 136 mn]
2005 - Turetskiy Gambit (Турецкий гамбит) by Djanik FAIZIEV [fiction, 132 mn]
1992 - Besy (Бесы) by Igor TALANKIN [fiction, 152 mn]
1987 - Zhizn Klima Samgina (Жизнь Клима Самгина) by Viktor TITOV [1008 mn]