Actor,
Producer
Born in 1973 
 
 
Aleksandr ROBAK
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Рэмович РОБАК
Aleksandr ROBAK
From filmography
 
Actor
2021 - Tolko seryeznye otnosheniya (Только серьезные отношения) by Slava ROSS [fiction, 91 mn]
2020 - Miortvye dushi (Мертвые души) by Grigori KONSTANTINOPOLSKY [fiction, TV serial, 50 mn]
2019 - Epidemiya. Vongozero (Эпидемия. Вонгозеро) by Pavel KOSTOMAROV [fiction, 90 mn]
2019 - Liubovnitsy (Любовницы) by Yelena KHAZANOVA / HAZANOVA [fiction, 97 mn]
2019 - Shtorm (Шторм (сериал 2019)) by Boris KHLEBNIKOV [fiction, TV serial, 59 mn]
2018 - V Keyptaunskom portu (В Кейптаунском порту) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 110 mn]
2018 - Provodnik (Проводник) by Ilya MAKSIMOV [fiction, 89 mn]
2018 - Gretskiy oreshek (Грецкий орешек) by Stas IVANOV [fiction, 83 mn]
2018 - Epidemiya (Эпидемия (сериал 2018 – 1 сезон)) by Pavel KOSTOMAROV [fiction, TV serial, 48 mn]
2018 - Deti (Дети) by Alena ZVANTSOVA [fiction, TV serial, full length film]
2016 - Yolki 5 (Елки 5) by Timur BEKMAMBETOV , Vadim PERELMAN [fiction, 88 mn]
2015 - Konets prekrasnoï epokhi (Конец прекрасной эпохи) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 95 mn]
2015 - Rodina (Родина) by Pyotr BUSLOV [fiction, 128 mn]
2013 - Geograf globus propil (Географ глобус пропил) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 120 mn]
2012 - So mnoyu vot chto proiskhodit (Со мною вот что происходит) by Viktor SHAMIROV [fiction, 73 mn]
2012 - Bolshaya rzhaka! (Большая ржака!) by Vitali MOSKALENKO [fiction, 80 mn]
2009 - Kandagar (Кандагар) by Andrei KAVUN [fiction, 100 mn]
2007 - Derzkie dni (Дерзкие дни) by Ruslan BALTSER [fiction, 84 mn]
2005 - Zhivoy (Живой) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 96 mn]
2004 - Dazhe ne dumay! 2 (Даже не думай! - 2) by Ruslan BALTSER [fiction, 97 mn]
 
Producer
2018 - Gretskiy oreshek (Грецкий орешек) by Stas IVANOV [fiction, 83 mn]