Actor
Born in 1913, Russia
 
Died in 1994
Fyodor ODINOKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Федор Иванович ОДИНОКОВ
Fiodor ODINOKOV
From filmography
 
Actor
1990 - Gambrinus (Гамбринус) by Dmitry MESKHIEV [fiction, 88 mn]
1989 - Bryzgi shampanskogo (Брызги шампанского) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 99 mn]
1983 - Magistral (Магистраль) by Viktor TREGUBOVICH [fiction, 93 mn]
1980 - Yunost Pietra (Юность Петра) by Sergey GERASIMOV [fiction, 140 mn]
1980 - V nachale slavnykh del (В начале славных дел) by Sergey GERASIMOV [fiction, 134 mn]
1978 - Ukhodya ukhodi (Уходя уходи) by Viktor TREGUBOVICH [fiction, 91 mn]
1978 - Po ylitse komod vodili ... (По улице комод водили ...) by Vladimir BASOV , Leonid GAIDAI , Mark GENIN , Nikolay KOVALSKY [fiction, 68 mn]
1977 - Beda (Беда) by Dinara ASANOVA [fiction, 97 mn]
1971 - Provyerka na dorogakh (Проверка на дорогах) by Aleksey GERMAN [fiction, 97 mn]
1971 - Prishol soldat s fronta (Пришел солдат с фронта) by Nikolay GUBENKO [fiction, 86 mn]
1970 - Petrukhina familiya (Петрухина фамилия) by Sergey NIKONENKO [fiction, 19 mn]
1968 - Na voyne kak na voyne (На войне как на войне) by Viktor TREGUBOVICH [fiction, 90 mn]
1960 - Voskresenie (Воскресение) by Mikhail SHVEITSER [fiction, 317 mn]
1960 - Povest plamennykh let (Повесть пламенных лет) by Yulia SOLNTSEVA [fiction, 105 mn]
1959 - Shli soldaty (Шли солдаты) by Leonid TRAUBERG [fiction, 86 mn]
1958 - Zhizn proshla mimo (Жизнь прошла мимо) by Vladimir BASOV [fiction, 93 mn]
1953 - Serebristaya pyl (Серебристая пыль) by Abram ROOM [fiction, 102 mn]
1947 - Selskaya uchitelnitsa (Сельская учительница) by Mark DONSKOY [fiction, 104 mn]
1939 - Moi universitety (Мои университеты) by Mark DONSKOY [fiction, 98 mn]
1939 - Podkidysh (Подкидыш) by Tatyana LUKASHEVICH [fiction, 76 mn]
1938 - Aleksandr Nevski (Александр Невский) by Sergey EISENSTEIN [fiction, 111 mn]

Awards :
Artiste émérite de Russie (1988)