Actor
Born in 1906, Russia
 
Died in 1942
Ivan NOVOSELTSEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Иван Хрисанфович НОВОСЕЛЬЦЕВ
Ivan NOVOSSELTSEV
From filmography
 
Actor
1940 - Budni (Будни) by Boris SHREIBER [fiction, 84 mn]
1939 - Bolshaya zhizn (1 seriya) (Большая жизнь (1 серия)) by Leonid LUKOV [fiction, 98 mn]
1938 - Komsomolsk (Комсомольск) by Sergey GERASIMOV [fiction, 105 mn]
1937 - Gacrosh (Гаврош) by Tatyana LUKASHEVICH [fiction, 75 mn]
1936 - Semero smelykh (Семеро смелых) by Sergey GERASIMOV [fiction, 92 mn]
1936 - Trinadtsat (Тринадцать) by Mikhail ROMM [fiction, 87 mn]
1933 - Velikiy uteshitel (Великий утешитель) by Lev KULESHOV [fiction, 95 mn]
1933 - Rvanye Bashmaki (Рваные башмаки) by Margarita BARSKAIA [fiction, 88 mn]
1930 - Prostoy sluchay (Простой случай) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 96 mn]