Actor
Born in 1892, Ukraine
 
Died in 1937
Nikolay NADEMSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Николай Захарьевич НАДЕМСКИЙ
Nikolaï NADEMSKI
From filmography
 
Actor
1936 - Deputat Baltiki (Депутат Балтики) by Iosif KHEIFITS , Aleksandr ZARKHY [fiction, 96 mn]
1933 - Koliivshchina (Колиивщина) by Ivan KAVALERIDZE [fiction, 77 mn]
1930 - Zemlya (Земля) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 89 mn]
1930 - Chelovek iz mestechka (Человек из местечка) by Grigori ROSHAL [fiction]
1928 - Arsenal (Арсенал) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 93 mn]
1928 - Nochnoy izvozchik (Ночной извозчик) by Georgi TASIN [fiction, 54 mn]
1927 - Zvenigora (Звенигора) by Aleksandr DOVZHENKO , Yulia SOLNTSEVA [fiction, 65 mn]
1927 - Tsement (Цемент) by Vladimir VILNER [fiction]
1926 - Yagpdka liubvi (Ягодка любви) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 20 mn]
1926 - Benya Krik (Беня Крик) by Vladimir VILNER [fiction, 81 mn]
1926 - P.K.P. / Pilsudski kupil Petlyuru (П.К.П. / Пилсудский купил Петлюру) by Aksel LUNDIN , Georgi STABOVOY [fiction, 68 mn]