Actor
Born in 1964, USSR (Kazakhstan)
 
 
Igor MIRKUBANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Игорь Витальевич МИРКУРБАНОВ
Igor MIRKOUBANOV
From filmography
 
Actor
2020 - Nomer odin (Номер один) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 92 mn]
2019 - Bitva (Битва) by Anar ABASOV [fiction, 85 mn]
2019 - Kartina (Картина) by Sergey KALVARSKY [fiction, 17 mn]
2016 - Dama pik (Дама пик) by Pavel LUNGIN [fiction, 103 mn]
2007 - Montana (Монтана) by Aleksandr ATANESIAN [fiction, 90 mn]
2006 - Vdokh - Vydokh (Вдох - Выдох) by Ivan DYKHOVICHNY [fiction, 100 mn]
2006 - Mnogotochiye (Многоточие) by Andrei ESHPAJ jr. [fiction, 103 mn]

Biography
No English biography available !
 
A terminé la faculté de chef d'orchestre du conservatoire de Novossibirsk

Окончил Новосибирскую консерваторию, дирижерский факультет, кафедра дирижирования, специальность — дирижёр симфонического оркестра.