Producer
Born in 1968, USSR (Armenia)
 
 
Rafael MINASBEKYAN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Рафаел МИНАСБЕКЯН
Raphaël MINASBEKIAN
From filmography
 
Producer
2020 - Doktor Liza (Доктор Лиза) by Oxana KARAS [fiction, 120 mn]
2020 - Serebryanyye konki (Серебряные коньки) by Mikhail LOCKSHIN [fiction, 136 mn]
2020 - Streltsov (Стрельцов) by Ilya UCHITEL [fiction, 101 mn]
2019 - Epidemiya. Vongozero (Эпидемия. Вонгозеро) by Pavel KOSTOMAROV [fiction, 90 mn]
2019 - Devyataya (Девятая) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 99 mn]
2019 - (Nie)idealny muzhchina ((НЕ)идеальный мужчина) by Marius VAYSBERG [fiction, 92 mn]
2018 - Rusalka. Ozero myortvyh (Русалка. Озеро мертвых) by Svyatoslav PODGAEVSKIY [fiction, 87 mn]
2018 - Epidemiya (Эпидемия (сериал 2018 – 1 сезон)) by Pavel KOSTOMAROV [fiction, TV serial, 48 mn]
2017 - Rubezh (Рубеж) by Dmitry TYURIN [fiction, 98 mn]
2017 - Legenda o Kolovrate (Легенда о Коловрате) by Djanik FAIZIEV , Ivan SHURKHOVETSKIY [fiction, 117 mn]