Actress
Born in 1921 
 
Died in 2009
Liubov MALINOVSKAIA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Любовь Ивановна МАЛИНОВСКАЯ
Lioubov MALINOVSKAIA
From filmography
 
Actress
1998 - Tsvety kalenduly (Цветы календулы) by Sergey SNEZHKIN [fiction, 120 mn]
1989 - A byl li Karotin (А был ли Каротин?) by Gennadi POLOKA [fiction, 161 mn]
1989 - Ubegayushchiy avgust (Убегающий август) by Dmitry DOLININ [fiction, 78 mn]
1981 - Proshchanie (Прощание) by Elem KLIMOV [fiction, 128 mn]
1980 - My smerti smotreli v litso (Мы смерти смотрели в лицо) by Naum BIRMAN [fiction, 74 mn]
1979 - Puteshestviye v drugoy gorod (Путешествие в другой город) by Viktor TREGUBOVICH [fiction, 93 mn]
1976 - Klyuch bez prava peredachi (Ключ без права передачи) by Dinara ASANOVA [fiction, 99 mn]
1973 - Plokhoy khoroshiy chelovek (Плохой хороший человек) by Iosif KHEIFITS [fiction, 100 mn]
1967 - V ogne broda net (В огне брода нет) by Gleb PANFILOV [fiction, 95 mn]
1967 - Voyna pod kryshami (Война под крышами) by Viktor TUROV [fiction, 100 mn]
1966 - Katerina Izmaylova (Катерина Измайлова) by Mikhail SHAPIRO [fiction, 121 mn]
1962 - Vstuplenye (Вступление) by Igor TALANKIN [fiction, 101 mn]