Writer,
Actress
Born in 1907, Russia
 
Died in 1997
Tamara MAKAROVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Тамара Федоровна МАКАРОВА
Tamara MAKAROVA
From filmography
 
Writer
1962 - Lyudi i zveri (Люди и звери) by Sergey GERASIMOV [fiction, 221 mn]
1958 - Pamyat serdtsa (Память сердца) by Tatyana LIOZNOVA [fiction, 98 mn]
 
Actress
1984 - Lev Tolstoy (Лев Толстой) by Sergey GERASIMOV [fiction, 168 mn]
1980 - Yunost Pietra (Юность Петра) by Sergey GERASIMOV [fiction, 140 mn]
1980 - V nachale slavnykh del (В начале славных дел) by Sergey GERASIMOV [fiction, 134 mn]
1974 - Dochki-materi (Дочки-матери) by Sergey GERASIMOV [fiction, 101 mn]
1972 - Lyubit cheloveka (Любить человека) by Sergey GERASIMOV [fiction, 167 mn]
1967 - zhurnalist (Журналист) by Sergey GERASIMOV [fiction, 226 mn]
1962 - Lyudi i zveri (Люди и звери) by Sergey GERASIMOV [fiction, 221 mn]
1958 - Pamyat serdtsa (Память сердца) by Tatyana LIOZNOVA [fiction, 98 mn]
1956 - Doroga pravdy (Дорога правды) by Yan FRID [fiction, 90 mn]
1951 - Selskiy vrach (Сельский врач) by Sergey GERASIMOV [fiction, 112 mn]
1948 - Povest o nactoyashchem chelovyeke (Повесть о настоящем человеке) by Aleksandr STOLPER [fiction, 96 mn]
1948 - Molodaya gvardiya (Молодая гвардия) by Sergey GERASIMOV [fiction, 170 mn]
1948 - Tri vstrechi (Три встречи) by Aleksandr PTUSHKO , Vsevolod PUDOVKIN , Sergey YUTKEVICH [fiction, 83 mn]
1948 - Pervoklassnitsa (Первоклассница) by Ilya FREZ [fiction, 71 mn]
1946 - Kamennyy tsvetok (Каменный цветок) by Aleksandr PTUSHKO [fiction, 83 mn]
1946 - Klyatva (Клятва) by Mikhail CHIAURELI [fiction, 116 mn]
1944 - Bolshaya zemlya (Большая земля) by Sergey GERASIMOV [fiction, 83 mn]
1942 - Nepobedimye (Непобедимые) by Sergey GERASIMOV , Mikhail KALATOZOV [fiction, 94 mn]
1941 - Maskarad (Маскарад) by Sergey GERASIMOV [fiction, 113 mn]
1939 - Uchitel (Учитель) by Sergey GERASIMOV [fiction, 103 mn]
1938 - Komsomolsk (Комсомольск) by Sergey GERASIMOV [fiction, 105 mn]
1936 - Semero smelykh (Семеро смелых) by Sergey GERASIMOV [fiction, 92 mn]
1933 - Dezertir (Дезертир) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 103 mn]
1933 - Kolnveyer smerti (Конвейер смерти) by Ivan PYRIEV [fiction, 102 mn]
1929 - Novyj Vavilon (Новый Вавилон) by Grigori KOZINTSEV , Leonid TRAUBERG [fiction, 95 mn]

Images