Actress
Born in 1925, USSR (Ukraine)
 
 
Klara LUCHKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Клара Степановна ЛУЧКО
Klara LOUTCHKO
From filmography
 
Actress
1981 - My, nizhepodpisavshiecya (Мы, нижеподписавшиеся) by Tatyana LIOZNOVA [fiction, 145 mn]
1981 - Karnaval (Карнавал) by Tatyana LIOZNOVA [fiction, 141 mn]
1962 - Na semi vertakh (На семи ветрах) by Stanislav ROSTOTSKY [fiction, 106 mn]
1959 - V tvoikh rukakh zhizn (В твоих руках жизнь) by Nikolay ROZANTSEV [fiction, 91 mn]
1955 - Dvenadtsataya noch (Двенадцатая ночь) by Yan FRID [fiction, 90 mn]
1954 - Bolshaya semya (Большая семья) by Iosif KHEIFITS [fiction, 108 mn]
1952 - Vozvrashchenie Vasiliya Bortnikova (Возвращение Василия Бортникова) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 82 mn]
1949 - Kubanskiye kazaki (Кубанские казаки) by Ivan PYRIEV [fiction, 110 mn]
1948 - Tri vstrechi (Три встречи) by Aleksandr PTUSHKO , Vsevolod PUDOVKIN , Sergey YUTKEVICH [fiction, 83 mn]