Writer,
Producer
Born in 1979 
 
 
Artiom VITKIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Артем Константинович ВИТКИН
Artiom VITKINE
From filmography
 
Writer
2019 - Liubovnitsy (Любовницы) by Yelena KHAZANOVA / HAZANOV [fiction, 97 mn]
2016 - Chistoye iskusstvo (Чистое искусство) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 93 mn]
2015 - Zelionaya kareta (Зелёная карета) by Oleg ASSADULIN [fiction, 94 mn]
2015 - A zori zdes tikhie (А зори здесь тихие) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 115 mn]
 
Producer
2019 - Liubovnitsy (Любовницы) by Yelena KHAZANOVA / HAZANOV [fiction, 97 mn]
2015 - Zelionaya kareta (Зелёная карета) by Oleg ASSADULIN [fiction, 94 mn]

Biography
No English biography available !
 
Родился 12 августа 1979 года.