Production Designer
 
 
 
Oxana SHEVCHENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Оксана ШЕВЧЕНКО
Oksana CHEVTCHENKO
From filmography
 
Production Designer
2021 - My (Мы) by Hamlet DULYAN [fiction, full length film]
2021 - Palma (Пальма) by Aleksandr DOMOGAROV jr. [fiction]
2020 - Nomer odin (Номер один) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 92 mn]
2019 - Komanda metchty (Команда мечты) by Philip ABRYUTIN , Maksim ZYKOV [fiction, 85 mn]
2019 - Sem oujinov (Семь ужинов) by Kirill PLETNYOV [fiction, 91 mn]
2018 - Pikovaya dama : Zazerkale (Пиковая дама: Зазеркалье) by Aleksandr DOMOGAROV jr. [fiction, 83 mn]
2015 - Pikovaya dama : Chyornyy Obryad (Пиковая дама: Черный обряд) by Svyatoslav PODGAEVSKIY [fiction, 92 mn]
2014 - Liogok na pomine (Легок на помине) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 82 mn]
2014 - Chempiony (Чемпионы) by Dmitry DYUZHEV , Sergey POSOKHIN , Aleksey VAKULOV [fiction, 100 mn]
2014 - Korporativ (Корпоратив) by Oleg ASADULIN [fiction, 89 mn]
2014 - Smechannyié Chuvstva (Смешанные чувства) by Georgi MALKOV [fiction, 85 mn]