Producer
 
 
 
Natalia DROZD
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Наталья ДРОЗД
Natalia DROZD
From filmography
 
Producer
2021 - Kupe nomer 6 (Купе номер шесть) by Juho KUOSMANEN [fiction, 107 mn]
2020 - Gipnoz (Гипноз) by Valery TODOROVSKY [fiction, 112 mn]
2019 - Davay razvedyomcia (Давай разведемся) by Anna PARMAS [fiction, 95 mn]
2018 - Serdtse mira (Сердце мира) by Natalya MESHCHANINOVA [fiction, 124 mn]
2018 - Moya vetchka tonenkaya (Моя веточка тоненькая) by Dinara DRUKAROVA [fiction, 14 mn]
2016 - Peterburg. Tolko po liubvi (Петербург. Только по любви) by Oxana BYCHKOVA , Aksinya GOG , Natalia KUDRYASHOVA , Renata LITVINOVA , Natalia NAZAROVA , Anna PARMAS , Avdotya SMIRNOVA [fiction, full length film]
2014 - Ya ne vernus (Я не вернусь) by Ilmar RAAG [fiction, 95 mn]