Actor
Born in 1914, Russia
 
Died in 1987
Sergey KURILOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей Иванович КУРИЛОВ
Sergueï KOURILOV
From filmography
 
Actor
1968 - mertvy seson (Мертвый сезон) by Savva KULISH [fiction, 138 mn]
1964 - Pyad zemli (Пядь земли) by Andrey SMIRNOV , Boris YASHIN [fiction, 83 mn]
1962 - Moy mladshiy brat (Мой младший брат) by Aleksandr ZARKHY [fiction, 104 mn]
1957 - Leningradskaya simfonia (Ленинградская симфония) by Zakhar AGRANENKO [fiction, 97 mn]
1955 - Mat (Мать) by Mark DONSKOY [fiction, 104 mn]
1953 - Nakhlebnik (Нахлебник) by Vladimir BASOV , Mtislav KORCHAGIN [fiction, 100 mn]