Actor
Born in 1979 
 
 
Ivan KOKORIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Иван Анатольевич КОКОРИН
Ivan KOKORINE
From filmography
 
Actor
2018 - Ya ne takoy! Ya ne takaya! (Я не такой! Я не такая!) by Ruslan PAUSHU [fiction, 100 mn]
2011 - Mamy (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
2009 - Put (Путь) by Vladimir PASICHNIK [fiction, 110 mn]
2008 - Tot, kto gasit svet (Тот, кто гасит свет) by Andrei LIBENSON [fiction, 86 mn]
2007 - V ozhidanii chuda (В ожидании чуда) by Yevgeni BEDAREV [fiction, 95 mn]
2005 - 9 rota (9 рота) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 130 mn]
2003 - shik (Шик) by Bakhtyar KHUDOINAZAROV [fiction, 92 mn]
2002 - Svyezda (Звезда) by Nikolay LEBEDEV [fiction, 97 mn]