Actor
Born in 1908, Russia
 
Died in 1982
Leonid KMIT
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Леонид Александрович КМИТ
Leonid KMIT
From filmography
 
Actor
1956 - Soldaty (Солдаты) by Aleksandr IVANOV [fiction, 106 mn]
1950 - Smelye lyudi (Смелые люди) by Konstantin YUDIN [fiction, 104 mn]
1940 - Stary Naezdnik (Старый наездник) by Boris BARNET [fiction, 96 mn]
1940 - Lyubimaya devushka (Любимая девушка) by Ivan PYRIEV [fiction, 91 mn]
1938 - Komsomolsk (Комсомольск) by Sergey GERASIMOV [fiction, 105 mn]
1936 - Odnazhdy letom (Однажды летом) by Igor ILINSKY , Khanan SHMAIN [fiction, 71 mn]
1935 - Granitsa (Граница) by Mikhail DUBSON [fiction, 87 mn]
1934 - Chapaev (Чапаев) by Sergey VASILIEV , Georgi VASILYEV [fiction, 95 mn]
1934 - Pesnya o schastye (Песня о счастье) by Mark DONSKOY , Vladimir LEGOSHIN [fiction, 88 mn]
1931 - Zlatye gory (Златые горы) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 131 mn]
1931 - Sniper / Iskusstvo ubivat (Снайпер / Искусство убивать) by Semyon TIMOSHENKO [fiction, 83 mn]
1930 - Sasha (Саша) by Aleksandra KHOKHLOVA [fiction, 1691 m]