Actor
Born in 1969, USSR (Russia)
 
 
Vladimir MISHUKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир Владимирович МИШУКОВ
Vladimir MICHOUKOV
From filmography
 
Actor
2020 - Sherlock v Rossii (Шерлок в России) by Nurbek EGEN [fiction, TV serial, 52 mn]
2019 - Kak noviy (Как новый) by Yevgeni SHELIAKIN [fiction, 95 mn]
2019 - Prostoy karandash (Простой карандаш) by Natalia NAZAROVA [fiction, 92 mn]
2019 - Liubovnitsy (Любовницы) by Yelena KHAZANOVA / HAZANOV [fiction, 97 mn]
2019 - Parket (Паркет) by Aleksandr MINDADZE [fiction, 90 mn]
2019 - Soderzhanki - Sezon 1 (Содержанки - Сезон 1) by Konstantin BOGOMOLOV [fiction, TV serial, 49 mn]
2018 - Slony mogut igrat v futbal (Слоны могут играть в футбол) by Mikhail SEGAL [fiction, 105 mn]
2016 - Ryba-mechta (Рыба-мечта) by Anton BILZHO [fiction, full length film]
2016 - Kak bolshye (Как большие) by Oxana KARAS [short film]
2014 - Vnutri muzyki (Внутри музыки) by Yulia NOVICH [fiction, 30 mn]
2013 - Zimniy put (Зимний путь) by Liubov LVOVA , Sergey TARAMAYEV [fiction, 90 mn]
2012 - Dotch (Дочь) by Aleksandr KASATKIN , Natalia NAZAROVA [fiction, 110 mn]

Awards :
Ryba-mechta :
Best actor, Honfleur Russian Film Festival, Honfleur (France), 2016

Biography
No English biography available !
 
Né le 11 juin 1969 à Moscou. Célèbre photographe russe.
En 1995 a terminé l'Académie russe d'Art théâtral et de cinéma.
Membre de L'Union des photographes de Russie et de l'Union des journalistes de Moscou. Collabore avec des studios de design des agences publicitaires et des magazines comme "Vogue", "GQ", "Glamour", "ELLE","In style","Harpers Bazar","Premier","Madame Figaro" etc...

Родился 11 июня 1969 года в Москве.
Известный российский фотограф.
В 1995 году закончил Российскую Академию Театрального Искусства по специальности актер театра и кино.
Член Союза фотохудожников России и Союза журналистов Москвы. Сотрудничает с дизайн-студиями, рекламными агентствами, журналами "VOGUE", "GQ","Glamour","ELLE","In style","Harpers Bazar","Premier","Madame Figaro" и др.
https://www.kino-teatr.ru