Director,
Writer,
Actor,
Producer
Born in 1989, USSR (Russia)
 
 
Aleksandr_2 PETROV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр_2 Андреевич ПЕТРОВ
Aleksandr_2 PETROV
From filmography
 
Director
2020 - Angel (Ангел) [fiction, 15 mn]
2018 - Zanovoroditsya (Зановородиться) [fiction, 98 mn]
 
Writer
2020 - Angel (Ангел) by Aleksandr_2 PETROV [fiction, 15 mn]
 
Actor
2020 - Lyod 2 (Лед 2) by Zhora KRYZHOVNIKOV [fiction, 132 mn]
2020 - Streltsov (Стрельцов) by Ilya UCHITEL [fiction, 101 mn]
2020 - Angel (Ангел) by Aleksandr_2 PETROV [fiction, 15 mn]
2020 - Kak v Venitsii (Как в Венеции) by Vasili ZORKIY [fiction, 24 mn]
2019 - Vtorzhenie / Prityazhenie 2 (Вторжение / Притяжение 2) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 129 mn]
2019 - Gueroï (Герой) by Karen OGANESYAN [fiction, 120 mn]
2019 - Tekst (Текст) by Klim SHIPENKO [fiction, 132 mn]
2018 - T-34 (Т-34) by Aleksey SIDOROV [fiction, 139 mn]
2018 - Politseysky s Rubliovki. Novogodnyi bespredel (Полицейский с Рублёвки. Новогодний беспредел) by Ilya KULIKOV [fiction, 90 mn]
2018 - Gogol.Viy (Гоголь. Вий) by Egor BARANOV [fiction, 99 mn]
2018 - Gogol. Strashnaya mest (Гоголь. Страшная месть) by Egor BARANOV [fiction, 106 mn]
2018 - Sparta (Sпарта) by Egor BARANOV [fiction, TV serial, 424 mn]
2017 - Prityazhenie (Притяжение) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 130 mn]
2017 - Lavstory (Лавстори) by Pyotr TODOROVSKY (jr.) [fiction, 90 mn]
2017 - Gogol. Nachalo (Гоголь. Начало) by Egor BARANOV [fiction, 100 mn]
2017 - Liod (Лед) by Oleg TROFIM [fiction, 118 mn]
2016 - Dien do (День до) by Egor BARANOV , Pavel BARDIN , Aleksandr KARPILOVSKY , Boris KHLEBNIKOV , Aleksandr KOTT , Vladimir KOTT , Karen OGANESYAN [fiction, 91 mn]
2016 - Zatmeniye (Затмение) by Artiom AKSENYONKO , Ivan KORDZAYA [fiction, 109 mn]
2015 - Schastye eto (Счастье это) by Sergey BUROV , Tatyana GULINA , Viktoria KOZELTSEVA , Tatyana PONOMARIOVA , Artiom PROKHOROV , Anna YANOVSKAYA , Leonid ZALESSKY [fiction, 115 mn]
2015 - Fartsa (1 sezon) (Фарца (1 сезон)) by Egor BARANOV [fiction, TV serial, 54 mn]
2014 - Ugonschik (Угонщик) by Maksim KULAGIN [fiction, 25 mn]
2010 - Abkhazskaya skazka (Абхазская сказка) by Pavel BORTNIKOV [fiction, full length film]
 
Producer
2020 - Angel (Ангел) by Aleksandr_2 PETROV [fiction, 15 mn]
 
Site : IMDb

Awards :
Tekst :
Best actor, Golden Eagle awards, Moscow (Russia), 2020
Sparta :
Best actor, Golden Eagle awards, Moscow (Russia), 2019
Tekst :
Best actor, Honfleur Russian Film Festival, Honfleur (France), 2019

Biography
No English biography available !
 
Né le 25 janvier 1989 à Pereslav-Zalesski dans la région de Yaroslav.
A terminé l'Académie nationale d'art théâtral (GITIS) dans la classe de L. Kheïfets en 2012.
En 2012-2013 acteur du théâtre "Et cetera".
Depuis 2013 acteur du théâtre Ermolova.

Родился 25 января 1989 года в городе Переславль-Залесский, Ярославской области.
Окончил ГИТИС (2012, мастерская Л. Хейфеца).
В 2012-2013 - актер Театра "Et cetera".
Сhttp://www.kino-teatr.ru 2013 года - актер Театра им. М. Н. Ермоловой.