Director,
Cinematographer
 
 
 
Aleksandra IVANOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александра ИВАНОВА
Aleksandra IVANOVA
From filmography
 
Director
2011 - Liman (Лиман) [documentary, 13 mn]
 
Cinematographer
2020 - Pod narkozom (Под наркозом) by Yelena LASKARI [documentary, 79 mn]
2020 - Gorbachev. Ray (Горбачев. Рай) by Vitali MANSKY [100 mn]
2019 - Gde Matriona? (Где Матрена?) by Yelena LASKARI [documentary, 92 mn]
2019 - Mama dlia Yuli (Мама для Юли) by Natalia KADYROVA [documentary, 79 mn]
2016 - Pavlensky. Golaya zhizn (Павленский. Голая жизнь) by Daria KHRENOVA [documentary, 74 mn]
2016 - Rodnye (Родные) by Vitali MANSKY [documentary, 113 mn]
2015 - V luchakh solntsa (В лучах солнца) by Vitali MANSKY [documentary, 106 mn]
2014 - Kniga (Книга) by Vitali MANSKY [documentary, 86 mn]
2013 - Truba (Труба) by Vitali MANSKY [documentary, 117 mn]