Actor
Born in 1950, USSR (Russia)
 
 
Yuri ITSKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Юрий Леонидович ИЦКОВ
Youri ITSKOV
From filmography
 
Actor
2017 - Tri dnia do vecny (Три дня до весны) by Aleksandr KASATKIN [fiction, 103 mn]
2015 - Kontributsia (Контрибуция) by Sergey SNEZHKIN [fiction, 168 mn]
2010 - Peremirie (Перемирие) by Svetlana PROSKURINA [fiction, 95 mn]
2008 - Tot, kto gasit svet (Тот, кто гасит свет) by Andrei LIBENSON [fiction, 86 mn]
2005 - Italyanets (Итальянец) by Andrei KRAVCHUK [fiction, 92 mn]
2005 - Peregon (Перегон) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 140 mn]