Writer,
Actress
Born in 1944, USSR (Russia)
 
 
Era ZIGANSHINA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Эра ЗИГАНШИНА
Era ZIGANCHINA
From filmography
 
Writer
2005 - Tantsuyut vse (Танцуют все) by Pavel PARKHOMENKO [fiction, 91 mn]
 
Actress
2019 - Schastie v konverte (Счастье в конверте) by Svetlana SUKHANOVA [fiction, 103 mn]
2007 - Antonina obernulas (Антонина обернулась) by Grigori_2 NIKULIN [fiction, 100 mn]
2006 - probuzhdenie (Пробуждение) by Stanislav LEBEDEV [fiction, 80 mn]
2006 - Putina (Путина) by Valery OGORODNIKOV [fiction, 100 mn]
2005 - Tantsuyut vse (Танцуют все) by Pavel PARKHOMENKO [fiction, 91 mn]
1998 - Tsvety kalenduly (Цветы календулы) by Sergey SNEZHKIN [fiction, 120 mn]
1991 - Nevozvrashchenets (Невозвращенец) by Sergey SNEZHKIN [fiction, 123 mn]