Director,
Actor
Born in 1976 
 
 
Aleksandr USTYUGOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Сергеевич УСТЮГОВ
Aleksandr OUSTIOUGOV
From filmography
 
Director
2012 - Sluzhu Sovetskomu Soyuzu (Служу Советскому Союзу!) [TV fiction, full length film]
 
Actor
2021 - Belyi sneg (Белый снег) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 127 mn]
2018 - Godunov (Годунов) by Timur ALPATOV , Aleksey ANDRIANOV [fiction, TV serial, 72 mn]
2017 - Luche, chem liudi (Лучше, чем люди) by Andrei DZHUNKOVSKI [fiction, TV serial, 52 mn]
2016 - Viking (Викинг) by Andrei KRAVCHUK [fiction, 133 mn]
2016 - 28 panfilovtsev (28 панфиловцев) by Kim DRUZHININ , Andrei SHALYOPA [fiction, 105 mn]
2013 - Solnechnyy udar (Солнечный удар) by Nikita MIKHALKOV [fiction, full length film]
2008 - Otsy i deti (Отцы и дети) by Avdotya SMIRNOVA [fiction, TV serial, 176 mn]
2004 - Marina Tsvetaeva. Strasti po Marine (Марина Цветаева. Страсти по Марине) by Andrei OSIPOV [documentary, 55 mn]