Cinematographer
Born in 1975 
 
 
Sergey DYSHUK
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей Александрович ДЫШУК
Sergueï DYCHOUK
From filmography
 
Cinematographer
2021 - Palma (Пальма) by Aleksandr DOMOGAROV jr. [fiction]
2020 - Koma (Кома) by Nikita ARGUNOV [fiction, 111 mn]
2018 - Otryv (Отрыв) by Tigran SAAKIAN [fiction, 80 mn]
2013 - Bystree chem kroliki (Быстрее, чем кролики) by Dmitry DYACHENKO [fiction, 99 mn]
2012 - Dublor (Дублёр) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 85 mn]
2012 - Kukhnia (Кухня) by Dmitry DYACHENKO , Anton FEDOTOV , Zhora KRYZHOVNIKOV [fiction, TV serial, 25 mn]
2011 - Volshebnyy kubok Rorrima Bo (Волшебный кубок Роррима Бо) by Yekaterina GROKHOVSKAIA [fiction, 105 mn]