Production designer
Born in 1976 
 
 
David DADUNASHVILI
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Давид Заурович ДАДУНАШВИЛИ
David DADOUNACHVILI
From filmography
 
Production designer
2021 - Palma (Пальма) by Aleksandr DOMOGAROV jr. [fiction]
2020 - My (Мы) by Hamlet DULYAN [fiction, 24 mn]
2020 - Koma (Кома) by Nikita ARGUNOV [fiction, 111 mn]
2019 - Myslenniy volk (Мысленный волк) by Valeria GAI GERMANIKA [fiction, 70 mn]
2019 - Robo (Робо) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 90 mn]
2018 - Neproschionnyi (Непрощенный) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 105 mn]
2018 - Zhenshchiny protiv muzhchin : Krymskie kanikuly (Женщины против мужчин: Крымские каникулы) by Leonid MARGOLIN [fiction, 80 mn]
2017 - Liubov v gorode angelov (Любовь в городе ангелов) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 90 mn]
2016 - Zaschitniki (Защитники) by Sarik ANDREASIAN [fiction, full length film]
2016 - Zemletriacenie (Землетрясение) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 102 mn]
2014 - Liogok na pomine (Легок на помине) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 82 mn]
2014 - Chempiony (Чемпионы) by Dmitry DYUZHEV , Sergey POSOKHIN , Aleksey VAKULOV [fiction, 100 mn]
2014 - Smechannyié Chuvstva (Смешанные чувства) by Georgi MALKOV [fiction, 85 mn]
2012 - Muzhchina s garantiey (Мужчина с гарантией) by Artiom AKSENYONKO [fiction, 90 mn]
2012 - Dublor (Дублёр) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 85 mn]
2012 - S novym godom, mamy! (С новым годом, мамы!) by Different Directors [fiction, 90 mn]
2011 - Samyy luchiy film 3-D (Самый лучший фильм 3-ДЭ) by Kirill KUZIN [fiction, 105 mn]
2011 - beremennyy (Беременный) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 71 mn]
2011 - Mamy (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]