Director,
Writer,
Production designer
Born in 1950 
 
Died in 2009
Robert SAAKYANTS
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Роберт Аршавирович СААКЯНЦ
Robert SAAKIANTS
From filmography
 
Director
1992 - Son v letnyuyu noch (Сон в летнюю ночь) [animation, 26 mn]
1991 - Vsyo khorosho (Все хорошо) [animation, 4 mn]
1989 - Knopka (Кнопка) [animation, 8 mn]
1985 - Ish ty, maslenitsa (Ишь ты, масленица!) [animation, 10 mn]
1984 - V sinem more, v beloy pene (В синем море, в белой пене) [animation, 8 mn]
1983 - Ukh ty, govoryashchaya ryba! (Ух ты, говорящая рыба!) [animation, 7.31 mn]
1982 - Kto rasskazhet nebylitsu (Кто расскажет небылицу) [animation, 10 mn]
1979 - Kikos (Кикос) [animation, 8 mn]
1975 - Lisya kniga (Лисья книга) [animation, 10 mn]
 
Writer
1991 - Vsyo khorosho (Все хорошо) by Robert SAAKYANTS [animation, 4 mn]
1989 - Knopka (Кнопка) by Robert SAAKYANTS [animation, 8 mn]
1985 - Ish ty, maslenitsa (Ишь ты, масленица!) by Robert SAAKYANTS [animation, 10 mn]
1984 - V sinem more, v beloy pene (В синем море, в белой пене) by Robert SAAKYANTS [animation, 8 mn]
1983 - Ukh ty, govoryashchaya ryba! (Ух ты, говорящая рыба!) by Robert SAAKYANTS [animation, 7.31 mn]
1982 - Kto rasskazhet nebylitsu (Кто расскажет небылицу) by Robert SAAKYANTS [animation, 10 mn]
1979 - Kikos (Кикос) by Robert SAAKYANTS [animation, 8 mn]
 
Production designer
1992 - Son v letnyuyu noch (Сон в летнюю ночь) by Robert SAAKYANTS [animation, 26 mn]
1991 - Vsyo khorosho (Все хорошо) by Robert SAAKYANTS [animation, 4 mn]
1989 - Knopka (Кнопка) by Robert SAAKYANTS [animation, 8 mn]
1985 - Ish ty, maslenitsa (Ишь ты, масленица!) by Robert SAAKYANTS [animation, 10 mn]
1984 - V sinem more, v beloy pene (В синем море, в белой пене) by Robert SAAKYANTS [animation, 8 mn]
1983 - Ukh ty, govoryashchaya ryba! (Ух ты, говорящая рыба!) by Robert SAAKYANTS [animation, 7.31 mn]