Director,
Writer,
Producer
Born in 1955, USSR (Russia)
 
 
Vladimir EYSNER
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир Эвальдович ЭЙСНЕР
Vladimir EISNER
From filmography
 
Director
2020 - Sol (Соль) [documentary, 38 mn]
2019 - Rigert (Ригерт) [documentary, 62 mn]
2017 - Khroniki smutnovo vremeni (Хроники смутного времени) [documentary, 75 mn]
2017 - Stoletie (Столетие) [documentary, 55 mn]
2012 - Dokhodny promysel (Доходный промысел) [documentary, 12 mn]
2011 - Na otshibe (На отшибе) [documentary, 26 mn]
2005 - Zemlya predkov (Земля предков) [documentary, 20 mn]
1999 - Chetvertoe izmerenie (Четвертое измерение) [documentary, 27 mn]
1997 - Rybatskoe schastye (Рыбацкое счастье) [documentary, 30 mn]
1994 - Koral (Кораль) [documentary, 20 mn]
1989 - Zhili-byli sem Simeonov (Жили-были семь Симеонов) [documentary, 90 mn]
 
Writer
2017 - Khroniki smutnovo vremeni (Хроники смутного времени) by Vladimir EYSNER [documentary, 75 mn]
2012 - Dokhodny promysel (Доходный промысел) by Vladimir EYSNER [documentary, 12 mn]
2011 - Na otshibe (На отшибе) by Vladimir EYSNER [documentary, 26 mn]
2005 - Zemlya predkov (Земля предков) by Vladimir EYSNER [documentary, 20 mn]
1999 - Chetvertoe izmerenie (Четвертое измерение) by Vladimir EYSNER [documentary, 27 mn]
1997 - Rybatskoe schastye (Рыбацкое счастье) by Vladimir EYSNER [documentary, 30 mn]
1989 - Zhili-byli sem Simeonov (Жили-были семь Симеонов) by Vladimir EYSNER , Herz FRANK [documentary, 90 mn]
 
Producer
2017 - Khroniki smutnovo vremeni (Хроники смутного времени) by Vladimir EYSNER [documentary, 75 mn]
2012 - Dokhodny promysel (Доходный промысел) by Vladimir EYSNER [documentary, 12 mn]
2011 - Na otshibe (На отшибе) by Vladimir EYSNER [documentary, 26 mn]

Other films
2010 - В том саду при долине (In That Garden at the Valley)
2002 - Последний срок (The Last Term)
2000 - Казачья доля (Cossack’s Lot)

Awards :
Zhili-byli sem Simeonov :
Prix du meilleur documentaire : Cinéma du Réel 1991

Biography
Born in 1955 in Perm. Graduated from the VGIK in 1985.
During 1985-1991 was the director of the East-Siberian Newsreel Studio (Irkutsk).
In 1991-1992 worked as the director of the State Artistic Production Association “Mosfilm”.
Since 1993 to present day works in the film studio “Asia-film”