Actor
 
 
 
Aleksandr GROMOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр ГРОМОВ
Aleksandr GROMOV
From filmography
 
Actor
1931 - Tikhiy Don (Тихий Дон) by Ivan PRAVOV , Olga PREOBRAZHENSKAIA [fiction, 87 mn]
1929 - Dva Buldi dva (Два-бульди-два) by Lev KULESHOV [fiction, 55 mn]
1928 - Bely oriol (Gubernator) (Белый орел / Губернатор) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 67 mn]
1927 - V bolshom gorode (В большом городе) by Mark DONSKOY [fiction, 73 mn]
1927 - Konets Sankt-Peterburg (Конец Санкт-Петербурга) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 74 mn]
1927 - Moskva v oktyabre (Москва в октябре) by Boris BARNET [fiction, 77 mn]
1927 - Devushka s dalekoy reki (Девушка с далекой реки) by Yevgeni CHERVIAKOV [fiction, 76 mn]
1927 - Mabul (Мабул) by Yevgeni IVANOV-BARKOV , D. RUDENSKY [fiction]
1926 - Mat (Мать) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 66 mn]
1925 - Luch smerti (Луч смерти) by Lev KULESHOV [fiction, 105 mn]