Actor
Born in 1946, USSR
 
 
Vladimir GOSTIUKHIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир Васильевич ГОСТЮХИН
Vladimir GOSTIOUKHINE
From filmography
 
Actor
2021 - Belyi sneg (Белый снег) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 127 mn]
2020 - Krasnyi prizrak (Красный призрак) by Andrei BOGATYREV [fiction, 96 mn]
2012 - Podporuchik Romashov (Подпоручик Ромашов) by Igor CHERNITSKY [fiction, 140 mn]
2012 - 1812 : Ulanskaya ballada (1812 : Уланская баллада) by Oleg FESENKO [fiction, 115 mn]
2010 - Varvara (Варвара) by Gennadi KAYOUMOV [fiction, 120 mn]
2010 - Oko za oko (Око за око) by Gennadi POLOKA [fiction, full length film]
2008 - Rusichi (Русичи) by Adel AL KHADAD [fiction, 90 mn]
2007 - Yunkera (Юнкера) by Igor CHERNITSKY [fiction, TV serial, 400 mn]
2004 - Vesegonskaya volchitsa (Весьегонская волчица) by Nikolay SOLOVTSOV [fiction, 100 mn]
2004 - Noch svetla (Ночь светла) by Roman BALAIAN [fiction, 93 mn]
2002 - Voyna (Война) by Aleksey BALABANOV [fiction, 115 mn]
2001 - Dalnoboyshchiki (Дальнобойщики) by Yuri KUZMENKO , Georgi NIKOLAENKO [fiction, TV serial]
1991 - urga (Урга) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 120 mn]
1990 - Avtostop (Автостоп) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 56 mn]
1989 - Smirennoe kladbishche (Смиренное кладбище) by Aleksandr ITYGILOV [fiction, 103 mn]
1988 - Nash bronepoezd (Наш бронепоезд) by Mikhail PTASHUK [fiction, 150 mn]
1987 - Bez solntsa (Без солнца) by Yuli KARASIK [fiction, 107 mn]
1986 - Zina-Zinulya (Зина-Зинуля) by Pavel CHUKHRAY [fiction, 88 mn]
1986 - Levsha (Левша) by Sergey OVCHAROV [fiction, 89 mn]
1985 - V poiskakh kapitana Granta (В поисках капитана Гранта) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, TV serial, 455 mn]
1983 - Bereg (Берег) by Aleksandr ALOV , Vladimir NAUMOV [fiction, 141 mn]
1983 - Magistral (Магистраль) by Viktor TREGUBOVICH [fiction, 93 mn]
1983 - Lunnaya raduga (Лунная радуга) by Andrei ERMASH [fiction, 90 mn]
1980 - Okhota na lis (Охота на лис) by Vadim ABDRASHITOV [fiction, 97 mn]
1976 - Voskhozhdenie (Восхождение) by Larisa SHEPITKO [fiction, 110 mn]
1970 - Byl Mecyats may (Был месяц май) by Marlen KHUTSIEV [fiction, 108 mn]